Return to Fogászat

Fogfehérítés

Attól függetlenül, hogy mennyire jól törődünk a fogainkkal, elkerülhetetlen hogy idővel sárgaság vagy elszíneződés forduljon elő rajtuk.
Ezen idővel bekövetkező elváltozásoknak oka lehet a korosodás, és okai lehetnek azok különböző anyagok is, amelyek elszínezik a fogakat (mint például a kávé, tea, vörösbor és a dohányzás)
Hogy felvegyük a harcot az elszíneződéssel, az Avicenna fogászat fogfehérítést is kínál.

A legújabb és legizgalmasabb fehérítő eljárásunk a CoolWhite rendszer, mely a rendelőnkben elvégezhető. A pácienseink szeretik a fehér, világos fogakat, amitől remekül és önbizalommal teli érzik magukat a saját megjelenésüket illetően.
Egy előadótól kezdve egy leendő aráig, mindenki jó egészséget, magabiztosságot és megfelelő önbecsülést fog ezzel sugározni, és azt tükrözni hogy mindig a lehető legtöbbet próbálja kihozni a megjelenéséből.

A CoolWhite rendszerrel átlagosan 8 árnyalattal fehérebb fogak érhetőek el. Az eljárás során fehérítő gélt alkalmazunk a fogakra, amit fehér fénnyel világítunk meg, hogy aktiváljuk a gél hatását. Legyen kávé, tea, dohány vagy akár tetraciklin elszíneződés a fogain, a színüket egy órán belül ragyogó fehérré tudjuk változtatni.